Ny Bitcoin-stablecoin-beregning avslører ‚intens‘ kjøpetrykk – analytiker

Bitcoin ser fortsatt „intenst kjøpepress“, sier CryptoQuant, ettersom $ 10 000 viser seg attraktivt for markedsaktører.

En ny Bitcoin ( BTC ) beregning sier at investorer fortsatt er mye mer interessert i å kjøpe enn å selge for $ 10.000.

I en tweet 7. september avduket Ki Young Ju, grunnlegger av on-chain analytics-ressurs CryptoQuant, sitt siste verktøy for å spore Bitcoin-investorsentiment.

CryptoQuant: Bitcoin har „intenst kjøpetrykk“

Kalt „Potensielt KJØP / SELGT Trykk“, tar verktøyet børsens totale BTC-reserver og deler dem med stabile valuta-reserver.

Det resulterende tallet gir et grovt inntrykk av næringsdrivende appetitt, og det er for tiden skjevt til den bullish siden.

“BTC har fortsatt et intensivt kjøpepress. Børsene har flere stabile mynter og færre Bitcoin Evolution sammenlignet med begynnelsen av dette året, ”twitret Ki.

„Jeg tror vi fortsatt har plass til BTC bullish trend.“

Ki la et forbehold til dataene – at byttehandlere kunne bruke stablecoins til å kjøpe andre kryptovalutaer enn BTC, samt holde Tether ( USDT ) for å kjøpe til lavere priser senere.

Stablecoin-boom og fallende BTC-reserver

Miljøet på børser er bestemt i en tilstand av flyt med Bitcoins siste prishandling

Tether, den største stablecoin, har passert en samlet markedsverdi på $ 14 milliarder dollar, mens andre nylige data også antydet at kjøpere ønsket å bruke stablecoin-eiendeler til å snappe opp BTC til lavere priser.

Det kom i form av Glassnodes forsyningsgrad for stablecoin (SSR), som registrerte et nivå tre ganger sterkere i slutten av august enn i juni 2019, da BTC / USD handlet til et identisk prispunkt – $ 11.400.

På samme tid, som Ki bekrefter , fortsetter børsenes BTC-reserver å reduseres, bevis på et fortsatt ønske blant investorer om å spare, ikke handle eller bruke BTC.